Brukervilkår

Følgende vilkår gjelder for bruk av nettstedet pugg.no. Ved å bruke nettstedet og tjenestene tilknyttet nettstedet anses du for å ha akseptert brukervilkårene definert i dette dokument.

Definisjoner

Pugg.nos eiere og administratorer omtales heretter som "Pugg".

Kjøp og salg

Ved å ta i bruk Puggs annonseringstjeneste for bøker og pensumlitteratur gir du Pugg tillatelse til å publisere all informasjon du vedlegger. Du bekrefter også at denne informasjon er så korrekt som mulig og at du er autorisert til å publisere denne og legge ut gjenstanden for salg.

Pugg garanterer ikke at gjenstanden blir solgt eller at annonsen blir publisert. Pugg forbeholder seg retten til å slette annonser når som helst uten grunn.

Pugg er ikke part i eller på noen måte ansvarlig for korrespondanse, avtaler eller transaksjoner mellom pugg.nos brukere og/eller besøkende.

Pugg forbeholder seg retten til å kontrollere meldinger som blir sendt via Pugg.no.

Ansvar

Pugg fraskriver seg uten unntak ethvert ansvar for enhver skade og/eller uønskethet som oppstår i sammenheng med, eller som følge av, bruk av pugg.no og tilknyttede tjenester. Pugg sine underleverandører, ansatte, partnere, eiere, agenter, representanter og konsulenter skal ikke bli holdt ansvarlig for direkte, indirekte, uforutsigbare eller forutsigbare skader og følger som oppstår under bruk av pugg.no, selv i de tilfeller hvor Pugg er underforstått med at slik skade kan oppstå.

Du forstår og godtar at bruk av pugg.no gjøres på egen risiko. Pugg kan ikke garantere at nettstedet vil være fri for feil eller at det tilfredsstiller dine forventninger. Pugg.no og tilknyttede tjenester tilbys som de er og når de er tilgjengelig.

Pugg kan til enhver tid revidere disse betingelsene og vilkårene.